Nooit meer piekeren met succes gelanceerd

boeklancering nooit meer piekerenOp woensdag 1 april lanceerde ik mijn eerste boek, ‘Nooit meer piekeren’. Een spannende dag! Tijdens een leuke en inspirerende avond bij vestiging Fred van boekhandel Paagman in Den Haag mocht ik mijn boek presenteren en vertellen hoe ikzelf mijn piekergedrag succesvol heb aangepakt.

Piekeren belemmert dagelijks functioneren

Een derde van de Nederlanders heeft last van chronisch piekergedrag. In veel gevallen belemmert dit zelfs hun functioneren. En dat terwijl maar 4% van al ons piekeren gaat over zaken waar we zelf invloed op hebben. De door mij ontwikkelde K.E.U.Z.E methode is een driedimensionale aanpak, die bestaat uit een combinatie van cognitieve-, emotieve- en gedragstherapie.

Al honderden exemplaren van ‘Nooit meer piekeren’ verkocht

In de eerste twee weken na de lancering zijn al enkele honderden exemplaren van mijn boek ‘Nooit meer piekeren’ verkocht. Ik ben heel blij met dit grote succes en alle aandacht die de piekerproblematiek hierdoor krijgt in de pers. Hopelijk worden notoire piekeraars hierdoor gestimuleerd om hun piekergedrag aan te pakken. Want stoppen met piekeren kun je leren!

boeklancering nooit meer piekeren

Opening eerste piekerpoli

Gekoppeld aan de lancering van mijn eerste boek heb ik op 1 april jl. ook de allereerste piekerpoli in Nederland geopend. Mocht het lezen van het boek niet voldoende zijn om van het piekeren af te komen, dan biedt de piekerpoli uitkomst!

Meer over de piekerpoli >>