Eerste piekerpoli in Nederland geopend

piekerpoli-geopend-blogIk ging zelf jarenlang gebukt onder hardnekkig piekergedrag en ontwikkelde op basis van mijn eigen ervaringen en wetenschappelijk onderzoek, een nieuwe therapie: de K.E.U.Z.E. methode. Gekoppeld aan de lancering van mijn eerste boek, opende ik op 1 april jl. in Zoetermeer de eerste piekerpoli in Nederland.

Piekerpoli werkt met driedimensionale therapie


Waar door GGZ-instellingen meestal gekozen wordt om het chronisch piekeren op slechts één front aan te pakken, is de nieuwe anti-piekermethode die bij de piekerpoli wordt gebruikt een combinatie van cognitieve-, emotieve- en gedragstherapie. Door gedachten, gevoelens en gedrag binnen één driedimensionale therapie aan te pakken, is de kans om met succes te ontpiekeren veel groter.

Gerelateerde klachten

Piekeren gaat vaak gepaard met klachten als stress, depressie en angst. Andere gerelateerde klachten zijn bijvoorbeeld slapeloosheid en verminderde eetlust. Chronisch piekergedrag kan het dagelijks functioneren ernstig belemmeren.

Nooit meer piekeren en de piekerpoli

Het door mij geschreven zelfhulpboek Nooit meer Piekeren biedt veel handvatten om zelf van het piekeren af te komen. Lukt het je desondanks niet en heb je behoefte om te praten met een piekertherapeut? Maak dan een afspraak bij de piekerpoli!

Meer over de piekerpoli >>