Zesde Piekerpoli geopend in Nederland

6e-piekerpoli-geopendWeet je het nog, de opening van de eerste Piekerpoli op 1 april 2015? Sindsdien is er veel gebeurd. Ons persbericht werd goed opgepikt door de media, ik heb veel interviews gegeven en zowel zowel de Piekerpoli als mijn boek Nooit meer Piekeren stonden volop in de belangstelling. Inmiddels zijn we zo’n 11 maanden verder en zijn er zes vestigingen van de Piekerpoli, in Alphen aan den Rijn, Haarlem, Houten, Leiden, Den Haag en Zoetermeer. We streven naar een landelijke dekking. De Piekerpoli is volop in ontwikkeling!

30% van de Nederlanders piekert teveel

Wist je dat een derde van de Nederlanders dagelijks gebukt gaat onder chronisch piekergedrag? Piekeren kan een grote impact hebben op je dagelijks functioneren en negatieve gevolgen voor je gezondheid. Je gaat dingen uitstellen, hebt minder zin in sociale contacten of voelt je onzeker en somber. Ook kun je last hebben van hoofdpijn, verminderde eetlust, slapeloosheid en spanning in je nek en schouders.

De Piekerpoli: voor iedereen die last heeft van piekeren

Wellicht heb je het zelf ondervonden. En misschien heb je zelfs mijn boek Nooit meer Piekeren gelezen om te leren stoppen met piekeren. Ik hoor van veel mensen dat het ze goed heeft geholpen, maar het kan natuurlijk zijn dat je er zelf niet uitkomt, of dat je het prettiger vindt om met iemand te praten. Voor iedereen die in welke mate dan ook last heeft van piekeren is er de Piekerpoli.

Bij de Piekerpoli

  • vind je betrokken therapeuten die gespecialiseerd zijn in piekerproblematiek
  • ben je welkom zonder verwijzing van de huisarts
  • is geen wachtlijst, dus je kunt snel terecht
  • wordt niet gewerkt met ingewikkelde intakes, maar zijn de sessies oplossings- en doelgericht
  • zijn alle behandelingen maatwerk, gebaseerd op jouw situatie
  • wordt gewerkt met de KEUZE methode die ik heb ontwikkeld

Contact met de Piekerpoli

Heb je last van piekeren? Blijf er dan niet mee doorlopen, maar neem contact op met de Piekerpoli. Je kunt bellen naar 085 051 6823 of mailen naar [email protected]. Vaak is er een (gedeeltelijke) vergoeding vanuit je aanvullende verzekering mogelijk.

Nieuwe website

Onze nieuwe website is live op piekerpoli.nl.